img

DUURZAME ENERGIE

Optimaal installatieconcept met de warmtepompen.

Gebruik de gratis energie van de zon ter ondersteuning van uw verwarmingsinstallatie, voor de opwarming van het sanitair water en voor het opwekken van elektrische stroom.

Energie besparen met een warmtepomp

Warmte kan van overal komen, uit de buitenlucht, de bodem, water enz…. Een goeie warmtepomp gebruikt deze warmte om op efficiënte wijze uw woning duurzaam te verwarmen. Voor iedere woning, hetzij nieuwbouw of renovatie, bestaat er perfecte oplossing voor de juiste warmtepomp. Gunter Seyns geeft u graag advies over welke pomp het best bij uw huis past.

Werking

Warmtepompen werken zoals het koelsysteem van een koelkast. Een koelkast trekt de warmte weg van de te koelen producten, een warmtepomp haalt haar warmte uit de bodem of ergens anders om de warmte daarna door te geven naar uw verwarmingssysteem. Wie geen airco wil kan bijvoorbeeld kiezen voor een warmtepomp die de woning  gaatverkoelen tijdens de zomer. 

Soorten warmtepompen

Er zijn verschillende warmtepompsystemen op de markt. Bij een aarde/water warmtepomp wordt de warmte aan de aarde onttrokken. Een water/water systeem haalt de benodigde warmte uit het grondwater en een lucht/water warmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om de woning te verwarmen. Welke soort de juiste is voor u, hangt ondermeer af van het budget, gebruiksdoeleinden en de beschikbare ruimte.

Opbrengst

Wat u kan besparen kunnen wij eventueel voor u uitrekenen.

Professionele installatie

Onze professionele installateurs staan in voor een totale afwerking van uw warmtepomp. Voor renovatie of nieuwbouwwoning zorgen wij steeds voor de beste oplossing. Uw warmtepomp door ons geplaatst zal zeker optimaal renderen.

Nieuw!
Premie voor warmtepomp?


Erkend certificaat RESCERT voor warmtepompen.

Gunter Seyns behaalde het certificaat RESCERT voor warmtepompen. Vanaf nu kunt U dus Seyns bvba terugvinden op de lijst met erkende houders van het rescert certificaat voor waarmtepompen, deze certificatie is van belang indien U bij plaatsing van een warmtepomp wilt genieten van premies die door de overheid worden aangeboden,  een installatiebedrijf met deze erkenning brengt alvast Uw premie-aanvraag niet in gedrang en U kan volop genieten van een mooie premie en natuurlijk ook van Uw nieuwe warmtepomp.

Meer informatie over premie warmtepomp
Wij geven u graag een de nodige uitleg omtrent de installatie en de premies van uw waterpomp.

Premie waterpomopen

Installatie van: